'Tu ets el jugador numero 12' és el lema de l'Acústica

Estrenem l'anunci d'aquesta nova edició

| 01/08/2013 a les 12:00h

Avui a Enderrock.cat et presentem l'espot de l'Acústica 2013: la cita que portarà la música a Figueres el darrer cap de setmana d'agost. Els periodistes radiofònics Raül Llimós i Joan Maria Pou són els encarregats de la transmissió esportiva del festival en aquest anunci.


El jugador número dotze és aquell que, en termes futbolístics, s’atribueix als espectadors: des del festival s’ha volgut retre homenatge al públic en aquesta nova edició del festival. Per a la campanya s’han utilitzat termes futbolístics, i per aquest motiu s’han enregistrat imatges de diferents camps de futbol de l’Empordà i s’ha tingut la col·laboració de dues de les veus de ràdio esportiva més populars de Catalunya: les de Joan Maria Pou i Raül Llimós. Joana Serrat, que també actua al festival, és l’autora de la música utilitzada per a la campanya. L’espot ha estat realitzat pel director de cinema Ivó Vinuesa.

Festival creixent

En el cas de l’Acústica el públic és un dels grans responsables del creixement del festival, que ha passat de 3.000 espectadors a la primera edició a 60.000 a la darrera.
Arxivat a: Enderrock, Festivals