Paul Fuster i La Pegatina a la gran pantalla

Ja s'ha presentat tota la cartellera de l'In-Edit

| 10/10/2013 a les 15:00h

L'onzena edició del festival internacional de cinema documental musical se celebrarà a la ciutat comtal del 24 d'octubre al 3 de novembre. Un documental titulat Pauls planet sobre la gira que va portar Paul Fuster a recórrer el país amb bicicleta o la història de La Pegatina són alguns dels noms catalans que visitaran la gran pantalla.
 Frame del documental Foto: Arxiu RV FILMS

Més de 31.000 espectadors van gaudir de la desena edició de l'In-Edit Beefeater que enguany torna a la càrrega. Enguany tant Dick Fontaine com Les Blank seran homenatjats a la cita.
Paul Fuster i la seva bicicleta són els pl passatrotagonistes de Pauls Planet, un film al voltant de la figura del músic i de la gira que va emprendre e 4 d'abril. Van ser 60 dies amb 55 concerts i 2080 quilòmetres, i l'equip de RV Films el va seguir per conèixer el seu univers.
El documental de La Pegatina dirigit per Xavi Martínez ens presenta un retrat dels membres de la banda i el seu passeig arreu del món. Una gira que els ha portat de ser fans del mestissatge a convertir-se en ambaixadors i estrelles d'aquesta sonoritat.
A més a la cartellera de l'In-Edit hi trobem Bustamante Perkins, un documental de Pep Garrido i Xesc Cabot sobre la figura de Juli Bustamante, el documental Cuchíbiri Cuchíbiri sobre la història de la rumba catalana segons Peret, la història de Desechables (El peor Dios), de la sala Nitsa (Nitsa 94/96: el giro electrónico) o el documental dirigit per Jordi Turtós sobre la figura de Toti Soler (D'una manera silenciosa).
Enguany a més de les set sales de projecció i l'Auditori Blanquerna, la sala Apolo s'uneix al festival per atendre a la secció professional de la cita. A més a més, l'In-Edit TV es converteix en una sala més (digital), i les sales Golem de Madrid, Bilbao i Pamplona també projectaran els films d'aquesta edició del festival.
Arxivat a: Enderrock