La màgia de La Iaia en portada al novembre

El disc de debut d'Els Laietans, 'Festa Major', acompanya la revista

| 05/11/2013 a les 15:00h

El novembre ja és aquí i un nou número d'Enderrock ja ha arribat al quiosc: ho fa amb el trio de Vic a la portada, La Iaia, tot parlant de les cançons noves que publicaran aquest mes de desembre. A més a més, l'Enderrock 217 té un grapat de coprotagonistes: entrevistem Lluís Llach, destapem els finalistes del Sona 9, ens endinsem al musical Boig per tu i recordem Josep Fortuny (C.E. Dharma). A més, aquest mes distribuïm Festa Major (EDR Discos, 2013), el debut discogràfic dels guanyadors del Concurs Sons, Els Laietans.


El trio osonenc trenca amb tot al seu segon disc, On és la màgia? (Música Global, 2013), un viratge de 180 graus cap al pop-rock sintetitzat provocat per les ganes de seguir evolucionant. Ells són els grans protagonistes del número de novembre de la revista.
La secció Temps era temps repassa Sangtraït, tocats per la tramuntana. Pel que fa a les novetats discogràfiques, ens endinsem als sons de Vàlius, F.P., Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Margarett, Projecte Mut, Guillamino i Els Surfing Sirles.

Entrevista a Llach

Coincidint amb el desè aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol i amb motiu de la VI edició del certamen Terra i Cultura, Enderrock entrevista a fons Lluís Llach per parlar de la seva relació amb el poeta i reflexionar sobre la situació política i social actual.

Homenatge a Josep Fortuny
En record al bateria i ideòleg de la Dharma, mort als 61 anys, publiquem completa la darrera entrevista realitzada per Enderrock, en la qual analitzava la seva trajectòria.

'Boig per tu', el musical

Amb la direcció artística de Ricard Reguant i musical de Pep Sala, s'estrena una comèdia musical creada amb les cançons d'una vintena dels grans èxtis del popular duet i la posada a escena d'un jove equip d'actors. Ens endinsem de ple en aquesta obra.


 

El debut discogràfic del jove grup de grallers Els Laietans, guanyadors del Concurs Sons, titulat Festa Major (EDR Discos, 2013), és un revulsiu per popularitzar aquest instrument a l'escena musical catalana.
Arxivat a: Enderrock