Antònia Font anuncien que pleguen

Exhaurides les entrades per al concert del 27 de desembre al Teatre Principal de Palma

| 28/11/2013 a les 08:54h

La seva agència de management, Fina Estampa, ha confirmat a Enderrock a primera hora del matí que els mallorquins Antònia Font pleguen veles: la notícia s'ha filtrat al Diari de Mallorca. Una estona més tard, Pau Debon ho ha confirmat a la revista: "Hem decidit no fer declaracions. Altres cops hem dit que eren aturades de descans, però això és la dissolució del grup, no és qüestió de descans".
 Antònia Font  Foto: Ibai Acevedo

El grup plega en un moment esplèndid de la seva trajectòria, per decisió pròpia i amb ple acord entre tots els membres. És el tancament amistós d'una etapa musical amb disset anys d'escenaris i discos. Després de la publicació de Lamparetes (Robot Innocent Companyia Discogràfica, 2011) i Vostè és aquí (Robot Innocent Companyia Discogràfica, 2012), Antònia Font han decidit que era un bon moment per tancar l'etapa com a grup.
S'acomiadaran del públic a casa: després d'anunciar un únic últim concert el 27 de desembre al Teatre Principal de Palma, la banda ja ha esgotat les entrades. Fa pocs minuts que la seva empresa de management, Fina Estampa, ha anunciat de nou: "Treballem per trobar una nova data que alleugeri la tristesa de tots".

Comunicat oficial de Fina Estampa 
Disset anys i vuit àlbums després, Antònia Font anuncien que es dissolen. Satisfets amb la feina feta i conscients del seu llegat, els membres del quintet mallorquí consideren que ha arribat el moment de posar punt i final a la seva trajectòria i concentrar-se en projectes personals no necessàriament relacionats amb la música. Sense controvèrsia ni traumes interns, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (guitarra i veu), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) coincideixen que el darrer àlbum, Vostè és aquí (Robot Innocent, 2012), culmina la seva proposta artística i és un digne epitafi per a una carrera que no encaixaria un pas enrere. Per això, el concert programat per al proper 27 de desembre al Teatre Principal de Palma serà l’última oportunitat de veure’ls a dalt d’un escenari.

Al Facebook d'Antònia Font
Per la seva banda, el grup ha escrit a la seva pàgina: "Fins aquí arriba la nostra trajectòria com a grup. Han estat uns anys molt reconfortants per a nosaltres. Ens n'anam amb una rialla i contents per la feina feta. Només volem donar-vos les gràcies per haver compartit i haver fet possible aquests disset anys de música".
Arxivat a: Enderrock