VerdCel està d'aniversari

Nou disc, àlbum en directe i documental per al 2014

| 09/12/2013 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Ja fa deu anys de la primera publicació de l'EP On està el lloc? de VerdCel: per això engega el projecte VerdCel2014: 10 anys del 1r disc, per commemorar l'efemèride i llançar material nou.
VerdCel Foto: Juan Miguel Morales

Des d'aquell primer EP publicat, la discografia de VerdCel s'ha succeït amb quatre llargadurades, sempre acompanyats d'il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals (curts, documentals, clips...) i un grapat de directes. Ara el grup vol celebrar l'aniversari: "Posant èmfasi en la xifra rodona dels deu anys, compartint-ho amb totes i tots, i alhora proposant-nos nous horitzons i objectius".
Per això la banda engega un projecte que en són tres: l'any 2014 publicarà un nou disc (que es presentarà en directe el 3 d'abril en el marc del BarnaSants). A la vegada el grup enregistrarà dos concerts (a Barcelona i Alcoi) del renovat espectacle Òrbites: poetes i cançons (Espriu, Raimon , Ovidi , Pi de la Serra ), que editarà posteriorment en directe. I finalment l'any 2013 editarà i publicarà un documental que vol representar aquesta trajectòria musical. És per tot això que des del passat dilluns i fins al dissabte 11 de gener han obert una campanya de Verkami  del projecte.
 
Els Setze Jutges
Els Setze Jutges | Oriol Maspons
El col·lectiu seminal de la Nova Cançó es va acomiadar a Granollers fa 50 anys
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana
Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música Catalana | Xavier Mercadé
El duet Maria Arnal i Marcel Bagés fa 'sold out' al Palau de la Música Catalana i arrasa amb el seu concert de final de gira a Barcelona
Els Pets
Els Pets | Michal Novak
El trio de Constantí publica avui el seu dotzè disc, després d'anys de silenci
Dácil
Dácil | Arxiu de l'artista
Estrenem el vídeo musical d'un dels temes de 'Mamma Shark' | La música iniciarà al novembre una gira pels Estats Units
Howlin'Dogs
Howlin'Dogs | Gemma Martz
Estrenem el videoclip d'"Another man done gone", que relata la història d'un pres que ha fugit del camp de treball per retrobar-se amb la seva família | La formació celebrarà l'últim concert de l'any al Festival Internacional de Blues de Cerdanyola el dissabte 6 d'octubre