El segon disc de Txarango es dirà 'Som riu'

El llançament del nou treball serà el 18 de març

| 11/02/2014 a les 22:10h
Arxivat a: Enderrock
Txarango torna a la càrrega amb un nou disc que es titularà Som riu (DiscMedi, 2014) i que el grup publicarà el proper 18 de març al seu web. El grup ha fet públic a través de les xarxes socials la data de llançament i el nom del treball, així com la seva nova imatge gràfica. 
  Txarango Foto: Ibai Acevedo


Des d'ahir a les 22h la web de Txarango presenta una imatge renovada i un contador que va marcant el compte enrere fins al llançament de Som riu. El grup també ha fet públic el primer capítol d'una sèrie documental que deixa constància del procés de gestació de Som riu, i que en poques hores ha sumat 8.000 reproduccions. Txarango són des de fa setmanes als nous estudis Can Pardaler de David Rosell, a Artés.  El grup també ha fet públic el que serà el lema d'aquest nou disc: "Esperança no és l'espera del somni. Esperança és l'acció de sortir a buscar-la". 
La formació del Ripollès va revolucionar el panroama de les músiques festives amb el seu celebradíssim debut, Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012). Les cançons del grup encapçalat pel cantant Alguer Miquel van convertir la banda en una de les més populars de l'escena catalana. Txarango va realitzar una extensa gira arreu de Catalunya –culminada amb un apoteòsic concert al Palau de la Música amb totes les entrades exhaurides–, i ha començat a trepitjar escenaris d'arreu d'Europa.