Xuriguera i Faixedas, presentadors dels Premis Enderrock 2014

Actuaran a la festa Txarango, Gerard Quintana amb Xarim Aresté, La Iaia, Els Catarres i La Troba Kung-Fú

| 25/02/2014 a les 13:46h

Xuriguera i Faixedas seran els grans presentadors dels Premis Enderrock 2014, una festa que se celebrarà al Teatre Municipal de Girona el proper 13 de març. La gran gala de la música en català també servirà per sentir per primer cop en directe les cançons dels nous discos de Txarango i Gerard Quintana amb Xarim Aresté, a més de l'acabat de publicar disc de La Iaia. Els Catarres, grans guanyadors de la votació popular, també actuaran a la festa, així com La Troba Kung-Fú, autors del millor disc de l'any segons la crítica.

 
Després de l'èxit de Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012), Txarango publiquen nou disc el 18 de març: Som riu (DiscMedi, 2014). Cinc dies abans que arribi a les orelles dels seus seguidors, en faran un avançament musical a la Nit dels Premis Enderrock. No serà l'única estrena: Gerard Quintana amb Xarim Aresté engegaran el 21 de març la gira de presentació deTothom ho sap (PromoArts Music, 2014). El dia 13 també seran al Teatre Municipal de Girona per estrenar aquesta nova etapa musical.
Al cartell de la gala de la música catalana també hi haurà La iaia: els que van ser grup revelació del 2011 estan de gira tot presentant les cançons del disc On és la màgia (Música Global, 2014).
Durant la Nit dels Premis Enderrock, Els Catarres no només recolliran els cinc guardons que els ha atorgat el públic: també hi seran per interpretar Postals (Música Global), el disc que els ha dut aquest reconeixement.
La crítica ha decidit que Santalegria (Chesapik, 2013) de La Troba Kung-Fú és el millor disc del 2013: és per això que la banda encapçalada per Joan Garriga també actuarà a Girona.
Les entrades per assistir als Premis Enderrock ja estan a la venda.
Arxivat a: Enderrock