Les últimes 'Postals' d'Els Catarres

El grup tanca una gira d'èxit amb dos concerts a la sala Apolo aquesta setmana

| 14/05/2014 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock
Amb totes les entrades exhaurides en menys d'una setmana, Els Catarres s'acomiaden de la gira de Postals (Música Global, 2013) en dues vetllades a la sala Apolo de Barcelona. Amb el nom de No hi ha dues nits igual, el trio de pop-folk oferirà un concert aquest vespre i un altre dissabte: seran dos espectacles únics on assistiran convidats molt especials. 
 Els Catarres Foto: Juan Miguel Morales

Els Catarres acumulen un bon grapat de postals d'arreu dels Països Catalans, Madrid, Castella, Galícia i el País Basc després d'un any de gira. El grup que es va donar a conèixer amb la història d'amor "Jenifer", i ara s'ha consolidat com una de les bandes més populars amb el segon treball Postals (Música Global, 2013). 
El darrer àlbum dels d'Aiguafreda ha tingut molt bona rebuda per part del públic, i el grup va arrassar als Premis Enderrock 2014 amb cinc guardons de la votació popular: millor disc de pop-rock, millor portada, millor artista de l'any i millor lletra i cançó de pop-rock per "Vull estar amb tu". A més, també han rebut el reconeixement del Disc Català de l'Any que atorga Ràdio 4 i la gira Postals ha estat considerada la millor gira de festes majors del 2013 als Premis Arc. 
Aquest vespre la sala Apolo de Barcelona s'omplirà de gom a gom en el primer comiat. Ells mateixos han batejat el tancament de gira amb el nom No hi ha dues nits iguals, així que tant avui com dissabte Els Catarres oferiran un espectacle ple de sorpreses. I és que no estaran sols: als dos concerts pujaran a l'escenari diversos artistes i amics de la banda, que de moment no han confirmat. 
Després de les dues nits a l'Apolo, el trio d'Aiguafreda emprendrà una gira de cinc concerts per França, seguits del País Valencià i les Illes Balears.