L'històric Canet Rock en DVD

Es podrà adquirir aquest cap de setmana amb El Punt Avui

| 27/06/2014 a les 12:30h

Queda només una setmana per al Canet Rock 2014: és per aquest motiu que aquest cap de setmana amb el diari El Punt Avui podreu adquirir un DVD editat per Grup Enderrock que inclou el llargmetratge Canet Rock, dirigit pel cineasta Francesc Bellmunt i el periodista Àngel Casas, juntament amb el documental de Pere Pons El Woodstock català, 30 anys després i un llibret amb fotografies inèdites.
 Canet Rock 1976 Foto: Pere Riera

El nou Canet Rock se celebrarà el 5 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar: per anar fent boca, aquest cap de setmana el diari El Punt Avui escalfa l'ambient amb un DVD editat per Grup Enderrock amb diverses mostres audioviauls que ens transportaran al festival.
El DVD inclou la històrica pel·lícula documental Canet Rock, dirigida per Francesc Bellmunt i Àngel Casas, que amb els anys ha assolit un gran valor com a patrimoni artístic, cultural i social. La pel·lícula Canet Rock va ser estrenada el desembre de 1976 i es va recuperar amb el número 100 de la revista Enderrock, juntament amb un nou documental titulat El Woodstock català: 30 anys després, dirigit per Pere Pons, en què es rememora l'històric festival a partir dels principals protagonistes. Els dos films es distribuiran de manera conjunta i en exclusiva amb el diari, acompanyats d'un llibret amb fotografies inèdites.
El DVD es podrà adquirir als quioscos per 9,95 euros. També se'n pot sol·licitar l'enviament a domicili afegint-hi 4,05 euros, mentre que per als subscriptors d'El Punt Avui l'enviament és gratuït.
 
Arxivat a: Enderrock