Zoo publica 'Tempestes vénen del sud'

Ja es pot descarregar el primer disc a la seva web

| 03/11/2014 a les 16:00h

El raper Toni Sánchez 'Panxo' ha militat a Orxata, Ràdio Macramé i Riot Propaganda, però amb Zoo inicia un projecte des de zero. Després d'un èxit viral a la xarxa amb la cançó "Estiu", avui publica el debut Tempestes vénen del sud (Propaganda pel Fet!) i ja es pot descarregar de manera gratuïta a través dl seu web

Zoo Foto: Arxiu Zoo

El 19 de juny Panxo va llançar a internet "Estiu", un videoclip col·laboratiu on apareixen cares conegudes de l'escena musical valenciana, i a dia d'avui supera les 200.000 visites. Els ingredients de l’èxit obtingut són diversos: “La música és senzilla i amable, el vídeo transmet alegria, i la lletra, si bé és crítica, convida a l’esperança. De tota manera, ha estat el públic qui l'ha trobat atractiva per diferents motius”.
La criatura ha anat creixent i ara pren forma de debut discogràfic, Tempestes vénen del sud (Propaganda pel Fet!). L’àlbum inclou deu cançons i un bonus track, on l'artista recupera el senzill "Estiu" i també s'inspira amb el fred a "Hivern". Amb un to crític, Zoo es qüestiona la realitat actual però també deixa lloc al futur. “No m’agrada fer un ús fàcil de consignes ni fer bandera de causes comunes, però visc una realitat que comparteixo amb molta gent. M’agrada llegir i escriure, i intento dotar els textos de personalitat lírica per no repetir expressions o temàtiques massa recurrents, però també és cert que som gent normal i parlem de la vida que vivim, així que no crec que a ningú li calgui un màster per entendre les cançons”.
Enregistrat a Atomic Studio, el rap i hip-hop contundent de Zoo té col·laboracions de luxe en el seu debut: Toni Mejías (Los Chikos del Maíz), Rodrigo (At Versaris) a "Imperfeccions"; Roy Mercurio (Dremen) a "Aquesta vora"; Pablo Sánchez (La Raíz) al baix, Arnau Giménez (La Gossa Sorda) a la guitarra, Pasqu Giner (Aspencat) als teclats i el trombonista Marcos Úbeda (Obrint Pas).  

Gira de presentació

Tots els músics que van passar per l'estudi l'acompanyaran en els dos concerts de presentació. Zoo obrirà el proper 21 de novembre a la sala Rock City i una setmana més tard actuarà a la sala Music Hall de Barcelona (28/11). Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç. A més, el valencià debutarà a la desena edició del Festivern

Arxivat a: Enderrock