El públic pot votar a la primera volta fins al 22 de gener

Oberta la votació popular dels Premis Enderrock 2016: vota!

Els Premis Enderrock es basen en dos grans eixos de votacions: la crítica –que ja va emetre el seu veredicte– i el públic. Ara és el torn dels darrers: fins al 22 de gener tots els melòmans poden participar a la primera ronda del vot popular dels Premis Enderrock 2016. 
Text: Redacció. Fotos: Xavier Mercadé
Els usuaris registrats poden votar a través del web www.enderrock.cat/premis els seus grups preferits. La votació popular dels Premis Enderrock 2016 inclou tots els discos i DVD musicals editats al llarg del 2015 en català –també àlbums instrumentals i els que incloguin algun tema en català– de pop-rock, cançó d'autor i folk i noves músiques (les reedicions queden excloses de la votació).

Els Premis estan dividits en 18 categories: millor disc de pop-rock, millor cançó de pop-rock, millor disc de cançó d'autor, millor cançó de cançó d'autor, millor disc de folk i noves músiques, millor cançó de folk i noves músiques, millor disc infantil / per a públic familiar, millor artista, millor grup revelació, millor artista en llengua no catalana, millor directe, millor lletra de cançó en català, millor videoclip, millor DVD o documental musical, millor portada de disc i millor sala de concerts. En la categoria de clàssica i jazz també hi ha un reconeixement per al millor disc de cadascun dels dos estils.

La primera volta es tancarà el 22 de gener, i uns dies més tard a partir dels grups més votats s'engegarà la segona ronda de votacions.