La fira se celebrarà del 2 al 5 de novembre a Castelló de la Plana i comptarà amb més de cinquanta bandes i solistes

Xavi Sarrià, Marala i Cactus a la 10a edició de la fira Trovam

Enguany, la Trovam Fira Valenciana de la Música – Pro Weekend 2022 està d'aniversari: celebra les 10 edicions. La fira, que es farà del 2 al 5 de novembre a Castelló de la Plana, proporcionarà un espai de trobada per als professionals de l'àmbit musical i comptarà amb més de cinquanta propostes musicals d'arreu dels Països Catalans, de la resta de l'Estat espanyol i de l'àmbit internacional, entre les quals es troben Xavi SarriàMarala Cactus
Text: Redacció. Fotos: Xavier Mercadé.
En aquesta edició especial, actuarà l'exlíder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, presentant Causa (Propaganda pel Fet!, 2022); el trio Marala, que hi portaran el nou disc; el trio valencià Cactus, que enguany ha publicat Mode avió (Delirics, 2022) i el raper castellonenc Malparlat, amb Sentimantral (La Claveguera, 2022).

A més, es podrà gaudir dels directes de l'artista TWIN, que presentarà el seu EP homònim; el cantautor Tomàs de los Santos, que retorna amb La rosa als llavis (Bureo Músiques, 2021), la formació alcoiana Tito Pontet, qui estrenarà el nou EP Ai, mare (autoeditat, 2022) i la cantautora alcoiana Neus Ferri, que presentarà l'últim disc, Llar (Maldito Records, 2022). A més, també hi seran els germans Christian i Jonatan Penalba, Ghost Transmission, la representació de Manifest Antiromàntic –a càrrec de Pau Berga i Joan Palomares–, Clara Andrés Novembre Elèctric, entre altres.

Des d'altres punts dels Països Catalans, arribaran al territori valencià la formació de la cantant, trompetista i saxofonista barcelonina Alba Armengou; la banda creada a Berlín Habla de Mí en Presente, que reneix amb Vivir más (Halley Records, 2022) i la cantautora de Marratxí MDMAR, amb Better Life (Blau Produccions, 2022). Així mateix, la fira, també comptarà amb el compositor, cantant i guitarrista madrileny Depedro i amb la música d'autor de l'exStandstill, Enric Montefusco. I des de l'àmbit internacional, hi actuarà el duet pop-rock Low, format per Mimi Parker i Alan Sparhawk.
 
LA CRIDA A PROJECTES
La Fira Trovam mantindrà oberta, fins al divendres 30 de setembre, una convocatòria per a presentar els projectes musicals impulsats per diversos professionals de la indústria, com promotores, oficines de management, distribuïdores, empreses tecnològiques, start-ups o artistes. Els seleccionats podran exposar-lo durant la programació professional de la fira.