Ítaca Band publica 'Temerario'

A partir de les 18 h el grup posarà en descàrrega gratuïta el tercer disc d'estudi

| 15/03/2015 a les 07:00h

L'últim projecte d'Ítaca Band irromp a l'escena com un crit contra les injustícies en el context social actual. És una crida que pren força ja amb el títol, Temerario (Propaganda pel Fet!).
Itaca Band Foto: Arxiu

"Hem de lluitar pel que realment és important a la vida, de braços plegats a casa no fem res." Aquest és el missatge clar i contundent dels tretze temes que formen el disc, enregistrat a Can Pardaler (Artés) de la mà de David Rosell (BramsDept.). És un treball ple de melodies que abracen l'ska i el rock, però que també s'apropen als ritmes llatins i pop, compostes per Pere Mercader (teclats) i Albert García (veu). Temerario (Propaganda pel Fet!) estarà disponible d'aquí a poques hores, concretament a partir de les 18 h, al seu web

La nova generació de fusió i mestissatge està en un moment molt dolç i va més enllà de la música. L'amistat entre Txarango i Ítaca Band és evident: al tercer disc dels de Montcada i Reixac, Temerario (Propaganda pel Fet!), es pot sentir de nou les dues bandes juntes a la cançó "Torna'm".

Els del Ripollès no són els únics que han volgut posar un granet de sorra a Temerario. El nou treball d'Ítaca Band està farcit de col·laboracions: 9son, Los Barrankillos, Sclam, Buhos i DJ Singular d'At Versaris

El proper 17 d'abril presenten a la sala Apolo de Barcelona aquest nou treball. "Torna'm" és la segona cançó que revelen de Temerario, després d'haver presentat el senzill homònim amb un videoclip gravat a les restes de la Colònia Sedó d'Olesa de Montserrat.
 
Arxivat a: Enderrock