El cartell del popArb '15

Hi actuaran The Excitements, The New Raemon, Coriolà, Núria Graham, Xarim Aresté, The Seihos...

| 20/04/2015 a les 14:00h

L'onzena edició del festival popArb tanca el cartell amb gairebé una trentena d'artistes que actuaran a Arbúcies els dies 26 i 27 de juny. Després dels ja confirmats The New Raemon, The Excitements o Joan Miquel Oliver s'hi sumen Coriolà, Núria Graham, Ferran Palau i Le Petit Ramon, entre altres.
The Excitements Foto: Arxiu de The Excitements

Un dels primers artistes que va confirmar el popArb va ser l'exmembre d'Antònia Font  Joan Miquel Oliver, que hi presentarà Pegasus (Sony Music, 2015). Per la seva banda, Ramón Rodríguez, The New Raemon, ha trencat el seu silenci discogràfic amb Oh, rompehielos (BCore Disc, 2015), el seu cinquè disc, que presentarà a Arbúcies. També hi seran The Excitements, revolucionant el soul i la música negra, i el folk provinent de Ciutadella de la mà de Leonmanso. Senior i el Cor Brutal compartiran escenari amb el músic israelià Eef Barzelay, una de les apostes més ambicioses del cartell del popArb, que unirà València i Alabama a dalt de l'escenari.

La resta de noms confirmats per a l'onzena edició són Coriolà, Ferran Palau, Le Petit Ramon, Manos de Topo, Núria Graham, Camp David, Carla, Da Souza, Halldor Mar i Cor Lutiana, Micro-Zènit, Nit del Caballo Cantador, The Seihos, Xarim Aresté, Sanjays i Pau Vallvé. A més de les sessions de discjòquei a càrrec de Diego Armando Dj, Dj 8Beatz, Dj Barretina, Dj Salicrunette i Dj Txarly Brown.

Arbúcies també acollirà la posada a escena de l'espectacle Anarquia és independència, on Núria Martínez-Vernis, David Caño, Roger Pelàez i Martí Sales, quatre poetes, cantaires, intèrprets i ballarines voladores llançaran frases i versos com punyals, dinamita per a l’ànima.

Pròleg al Castell de Montsoriu
Dissabte 13 de juny la fortalesa gòtica del Castell de Montsoriu reunirà la música de Balago i Esperit! per anar fent boca per al popArb. A més, la jornada inclourà una visita guiada al recinte, una passejada pel bosc i un comiat amb la posta de sol.
Arxivat a: Enderrock