30 anys de pop-rock català en 7 minuts

The Hanfris Quartet presenten el seu darrer videoclip

| 11/05/2015 a les 06:59h

El quartet català especialitzat en música Barbershop, The Hanfris Quartet, presenta el videoclip del tema "3 dècades de pop-rock en català", que repassa les cançons d'Els Catarres, Els Pets, Manel, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra o Obrint Pas, entre d'altres. 


"3 dècades de pop-rock en català" és el nou tema del grup a capel·la The Hanfris Quartet. És un tema recopilatori dels temes que han marcat generacions del país. Ara en presenten el videoclip, gravat entre la Reserva Natural del Delta del Llobregat i la Casa Gomis, i dirigit per Marc Castañé. 

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí que ha guanyat dues vegades el Campionat d'Espanya de Quartets Barbershop (2011 i 2014), i que el pròxim estiu participarà als Campionats Internacionals de Quartets Barbershop a Pittsbburg, als Estats Units. 

El proper 16 de maig actuaran a l'Auditori de Girona en el marc del festival A Capella, i després seran a Terrassa, Torelló i Arenys de Munt. Tota la informació es pot trobar al web del grup.
Arxivat a: Enderrock