David Carabén, en solitari al Born de Cançons

El barceloní actuarà el 22 de maig al Born Centre Cultural

| 18/05/2015 a les 06:59h

El proper divendres 22 de maig David Carabén seguirà donant corda al Born de Cançons. El músic barceloní mostrarà la seva cara més propera en un concert intimista on repassarà un repertori diferent del que habitualment visita amb la seva formació, Mishima.
David Carabén Foto: Arxiu Enderrock

Amb la publicació de l'optimista L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music, 2014), Mishima van assolir els set discos publicats i els quinze anys als escenaris. El seu líder, David Carabén, aprofita aquest bagatge musical per oferir concerts en solitari on, de tant en tant, l'acompanyen alguns dels seus habituals companys de crim.

En aquestes cites el cantant reinterpreta cançons de qualsevol època i estil, adapta clàssics de grans autors, aprofita per recuperar algunes de les cançons menys habituals en directe de la discografia de Mishima, i fins i tot es permet el luxe de fer versions nues del cançoner vigent del grup.

La sala Moragas del Born Centre Cultural és l'escenari perfecte per gaudir d'un directe proper on músic i públic estableixin una connexió immediata. Així, les runes de l'antic mercat acolliran la particular proposta de Carabén el proper divendres 22 de maig en el marc del cicle Born de Cançons, que pretén reunir el millor del territori. És per això que al final del concert els assistents podran gaudir del maridatge d'una de les denominacions d'origen catalanes, en aquest cas Terra Alta, del celler Vine. L'entrada per al concert de David Carabén es pot obtenir al següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock