La veu de David Carabén al Born de Cançons

Aquest vespre el líder de Mishima actuarà al mercat barceloní

| 22/05/2015 a les 07:00h

El guitarrista i cantant de Mishima, David Carabén, busca temps d'on sigui per als seus projectes personals. Després de setze anys de trajectòria amb la banda reserva dates al seu calendari per fer concerts en solitari, i aquest vespre actuarà al Born Centre Cultural. La seva música conciliarà amb un vi batejat amb el nom d'una de les seves cançons, "Vine".
David Carabén Foto: Juan Miguel Morales

"Sempre toco en solitari, a casa. És per fugir d'aquesta soledat que toco amb Mishima. Però de tant en tant em va molt bé imposar-me algun concert sense el suport de la banda." Així explica David Carabén com serà el seu pas pel Born de Cançons aquest vespre (20 h), on repassarà els clàssics i repescarà alguns temes del seu grup: "És la manera d'interpretar temes que toco en la intimitat, cançons que m'han dut a compondre'n d'altres o que fa temps que van saltar del repertori habitual que fem amb el grup". Per l'ocasió, l'acompanyaran Marc Lloret al piano i Pablo Fernàndez a la trompeta.

David Carabén sorprendrà amb quatre noves cançons, on adapta poemes de Joan Vinyoli, i versions de Georges Brassens, Randy Newman, Serge Gainsbourg o Neil Hannon. "D'aquest últim en faig una versió de 'A Lady of a Certain Age' on he convertit la protagonista en un personatge de la gauche divine!"
 

Ampolla de vi 'Vine'. Foto: Arxiu Emovins

Tothom que s'acosti a escoltar Carabén a l'emblemàtic mercat podrà gaudir d'un ampli repertori que el cantant interpreta "per gust". Tot plegat conciliarà amb una proposta vitivinícola que manté molts lligams amb l'artista. La denominació d'origen escollida és Terra Alta, i el vi prové del celler Estones. El somelier Sergi Montalà, amic del cantant de Mishima, va trobar una gran connexió entre la música de l'autor i el producte.

És una de les tries més especials del Born de Cançons, i la música casa a la perfecció amb el vi, ja que s'ha batejat amb el nom d'una de les cançons de Mishima, "Vine".

Després de celebrar quinze anys als escenaris amb Mishima i presentar L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music, 2014) fa poc més d'un any, David Carabén assumeix que els concerts com els del Born, on el públic és molt a prop del músic, són els més complicats: "Sovint imposa més un local petit on hi ha contacte directe amb el públic que no pas un escenari gran", explica.

Les entrades per al concert es poden aconseguir aquí.
Arxivat a: Enderrock