El Musik N Viu escalfa motors

Aquest cap de setmana hi haurà els concerts de grups de la comarca

| 13/06/2015 a les 06:59h

El 26 de juny comença el Musik N Viu de Granollers, però abans escalfarrà motors amb el seu germà petit, Musik N Viu Kids, i amb una mostra de grups de la comarca. Avui la plaça Josep Maluquer i Salvador serà l'escenari de les dues propostes, a partir de les 18 h i fins a la matinada. Hi actuaran Grimpallunes, The Downtown Beggars, Magret de Paco i Sons of Music.  

Arxiu Enderrock. Foto: Xavier Mercadé


Dues setmanes abans del tret de sortida del Granollers Musik N Viu, que engegarà el 26 de juliol, la capital del Vallès Oriental comença a escalfar motors per al festival. Avui 13 de juny la plaça Josep Maluquer i Salvador acollirà el Musik N Viu Kids, impulsat per l'Esplai Guai! de Palou, i la mostra de grups comarcals organitzada per l'entitat juvenil ASGRAM, composta per joves músics del Vallès Oriental. 

A partir de les 18 h l'espai s'omplirà de jocs i activitats, i a les 19 h Grimpallunes faran moure el cos a tots els assistents. A través de l'espectacle volen transmetre valors tan importants com el respecte als altres, a un mateix, a la natura, a la diversitat, etc.

The Downtown Beggars es troba en el moment més ambiciós de la seva carrera, amb la presentació del primer llarga durada, Lash out for Money. Magret de Paco és la segona proposta de la nit, un grup que toca rock fresc i que aprofitarà el concert per gravar imatges per al seu primer videoclip. L'apunt de hip-hop el posarà el col·lectiu d'artistes Sons of Music.

11 anys de música
L'onzena edició del festival omplirà de música la ciutat vallesana al llarg de quatre dies. El 26 de juny engegaran les nits del Musik N Viu DJ Blanca Ross, Master System Never Died DJ's i DJ Ruben Teixeira, entre d'altres. El 27 de juny serà el torn de Gappy Ranks & The Blackstarliners Band, Rampalion, Hilight Sound, The High Connection Romesco Selectors.

La setmana següent hi actuaran Oques Grasses, Strombers, Miquel del Roig, Fantactels i Dj Send0, el dia 3 de juliol, i Halldor Mar, Los Tiki Phantoms, Blowfuse, The Missing Leech, Panda Knights i Slap, el dissabte 4. L'entrada serà gratuïta.
Arxivat a: Enderrock, Musik N viu, Granollers