El festival Jazzapassa inaugura l'avinguda Jimi Hendrix a Paçà

El municipi del Rosselló acollirà una proposta afrobeat i soul

| 20/06/2015 a les 14:59h

Del 2 al 4 de juliol, Paçà (el Rosselló) acollirà el festival Jazzapassa, nascut d'una col·laboració amb el consolidat Jazzèbre de Perpinyà. La cita que obrirà el festival serà la inauguració de l'avinguda Jimi Hendrix, amb la presència de la germana del guitarrista i la música de Pascal Comelade. The Afrorockerz i Vaudou Game formen el cartell del festival, que oferirà una cloenda amb un pícnic musical pels carrers del poble i a ritme del swing dels Big Fat Butterflies.
Jimi Hendrix Foto: Viquipèdia
Una proposta musical que sorgeix de la col·laboració entre Paçà i el consolidat Jazzèbre de Perpinyà, això és el festival Jazzapassa. Amb un cartell encapçalat per The AfrorockerzVaudou Game, dues bandes d'afrobeat i soul, els dies 2, 3 i 4 de juliol convertiran la localitat rossellonenca en sinònim de festa i celebració.

L'acte d'inici del festival serà a càrrec de Pascal Comelade, que posarà música a la inauguració de l'avinguda Jimi Hendrix de Paçà. L'esdeveniment tindrà lloc dijous 2 de juliol, amb la presència de Janie Hendrix, la germana del guitarrista.  

El divendres 3 de juliol serà el dia gran del festival. Les actuacions de les bandes en cartell vindran acompanyades de dos dijeis perpinyanesos i londinencs, que posaran el punt final a una nit molt animada. Un pícnic musical posarà ritme a la darrera jornada del Jazzapassa. Amb l'actuació de Big Fat Butterflies, els carrers de Paçà s'ompliran de ritmes swing tot cloent el festival. 

Al web del Jazzèbre trobareu les entrades i els detalls de la programació del Jazzapassa.  
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Paçà, Perpinyà, Jazzèbre, Afrobeat