Carles Carolina, nou disc a la tardor

Escolta un avançament: "Esperant l'estiu"

| 20/06/2015 a les 06:59h

El tercer disc de Carles Carolina sortirà a la venda al setembre, però la banda preestrenarà les cançons en directe el 8 de juliol a la sala Heliogàbal de Barcelona. Es titularà Èxode ultralocal (Música Global) i per no fer tan llarga l'espera ja han publicat una de les noves cançons: "Esperant l'estiu". 
Carles Carolina a l'estudi. Foto: Raul Cuevas

La història que va néixer l'any 2009 amb el nom La Increïble Història de Carles Carolina encara no té final, però el relat pop ha perdut l'inici i es presenta com a Carles Carolina. El nou àlbum, que sortirà al setembre, l'han titulat Èxode ultralocal (Música Global) i contindrà dotze cançons: "No han canviat gaire coses de portes enfora, però cap endins sí que hi ha un procés introspectiu", valora Ramon Garriga (veu i guitarra).

La banda es presenta amb una proposta més elèctrica, i Garriga s'acompanya d'Edi Pou (Za!) a la bateria, Carlos Carmona a la guitarra i Pepe Seguí al baix. Carles Carolina van debutar amb Ensaladilla (Música Global, 2009) i més tard van publicar Música de mercat (Música Global, 2011). 

Encara que el disc surti a la tardor, el grup ja ha avançat un dels temes, "Esperant l'estiu": "Un any és molt de temps, però en aquest període també hi poden passar moltes coses, com al vídeo. La lletra té un punt de resignació que sempre apareix en el discurs de Carles Carolina, i que musicalment va pujant a poc a poc". 

L'estiu ja arriba, i per això el grup ja començarà a rodar les cançons en directe: la preestrena serà el 8 de juliol a la sala Heliogàbal de Barcelona. 



 
Arxivat a: Enderrock, Carles Carolina