Primera edició del festival B!

L'1 d'agost neix un nou festival a Bolvir amb Blaumut, Bonobos i Brams

| 20/06/2015 a les 15:00h

La primera edició del Festival B! de Bolvir serà una gran vetllada de pop i rock català, amb Blaumut, BramsBonobos com a protagonistes de la primera nit d’agost. La població cerdana ha programat un triple concert gratuït destinat a convertir-se en l’epicentre musical de la comarca. 

Blaumut. Foto: Diego Conti


Amb un cens que no arriba als 400 habitants, el petit municipi de Bolvir està preparat per multiplicar la seva població el dissabte 1 d’agost. “La idea va sorgir de la Comissió de Joves del poble, que volia un concert per al jovent. Serà un festival complementari al cicle de jazz, que ja fa 8 anys que se celebra, i que pretén atreure un altre tipus de públic”, anuncia l’alcalde, Bartomeu Vaqué.

El triplet guanyador per aconseguir-ho seran les noves cançons de Blaumut del seu recent disc El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015), la patxanga carinyosa de Bonobos, guanyadors del Premi Enderrock al grup revelació de l’any, i Brams, que celebren 25 anys en plena forma tot presentant el seu últim disc, Anem tancant les portes a la por (Quimera Records, 2014). Tot plegat a partir de les 23 h al poliesportiu municipal, i amb l’entrada gratuïta.
 
Arxivat a: Enderrock, brams, bonobos, bolvir, blaumut, festival b!, festivals