Motis-Chamorro Sextet & The Young Jazz Band al Grec

El festival barceloní porta una gran oferta jazzística en aquesta edició

| 30/06/2015 a les 06:59h

Motis-Chamorro Sextet actuarà acompanyat de The Young Jazz Band en tres jornades de dos concerts cadascuna a la sala Jamboree. Del 30 de juny al 3 de juliol, els talents del planter de la Sant Andreu Jazz Band oferiran un espectacle fresc que s'inclou al cicle La Masia del Jazz que realitza el festival Grec. És el primer tast jazzístic del Grec 2015. 

Motis-Chamorro Sextet & The Young Jazz Band Foto: Arxiu Grec
 
La sala Jamboree tornarà a ser el punt de trobada del combo Motis-Chamorro, acompanyat de The Young Jazz Band, en un concert del festival Grec 2015. El festival d'estiu barceloní aposta fort pel jazz des de fa uns anys, fet que evidencia l'arrelament del gènere a la ciutat. I enguany no podia ser d'una altra manera: el jazz és molt present al festival.

L'espectacle de Motis-Chamorro Sextet & The Young Jazz Band s'inclou en el cicle La masia del Jazz. Aquest projecte vol donar suport i visibilitat a les noves promeses i als joves talents del jazz català. Els joves intèrprets que compartiran escenari amb Chamorro seran Pablo Arias –el sisè membre del sextet–, Joan Mar Sauqué i Toni Vaquer. Aquest últim és precisament l'arranjador amb qui el sextet ha treballat per primera vegada el repertori del concert.

Serà un total de tres jornades de directe a la cova barcelonina del jazz, repartits com és habitual en dues sessions (a les 20 i les 22 h). Les entrades ja es poden adquirir al web del Jamboree. Del 30 de juny al 3 de juliol els talents del planter de la Sant Andreu Jazz Band demostraran la seva màgia, el seu present i el seu futur.

440: Especial Festivals de Jazz
Si voleu més informació sobre el programa, horaris i llocs dels esdeveniments jazzístics del Grec, ja podeu trobar als quioscos el número doble especial de la revista 440, que dóna cabuda als festivals estiuencs de música clàssica i de jazz que es fan als Països Catalans. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, barcelona, grec, festivals