Paupaterres, el festival d'estiu de la terra ferma

Paupakids, l'espai infantil i la novetat d'enguany

| 14/07/2015 a les 06:59h

Els dies 17 i 18 de juliol Tàrrega acull la 18a edició del festival PaupaterresZoo, Els Amics de les Arts, La Familia Torelli i La Terraseta de Preixens són alguns dels caps de cartell del certamen. L'edició d'enguany incorpora com a novetat el Paupakids, l'espai festivaler per als més petits de casa.

Els Amics de les Arts. Foto: Ibai Acebedo
 
Després de gairebé dues dècades en actiu, el festival Paupaterres s'ha consolidat a la província de Lleida i s'ha convertit en una de les parades obligades per als afeccionats als ritmes catalans. Del divendres 17 al dissabte 18 de juliol, Tàrrega serà l'escenari per on pasaran bandes com ZooEls Amics de les ArtsLa Familia Torelli i La Terraseta de Preixens.

Un total de 13 concerts, activitats familiars i parades d'artesania i gastronomia ompliran la localitat de l'Urgell de festa i cultura. En la divuitena edició el Paupaterres consolida el Paupakids, el festival per als més petits de casa. Els amfitrions d'enguany són en Pau, un dels personatges del Club Super3 (TV3), i el grup d'animació Ambäukatunabia. A partir de les 18 h el Càmping Municipal de Tàrrega serà l'espai infantil oficial.

L'altra novetat d'aquesta edició és la col·laboració entre l'organització del Paupaterres i la del festival lleidatà Ponent Roots. Fruit de la unió dels dos certàmens, els selectors de Lleida no només actuaran al Paupaterres, sinó que també difondran la resta d'actes a la ciutat. I els targarins faran el mateix amb el festival lleidatà. D'aquesta manera es creen sinergies entre els dos festivals més potents de l'escena musical de les terres de ponent.  

Per a més informació sobre el cartell, els horaris i les localitzacions, visiteu el web del festival.
Arxivat a: Enderrock, tàrrega, paupaterres, festivals