Cap Roig, paradís bucòlic

Arriba la 15a edició del festival empordanès

| 07/07/2015 a les 15:00h

Del 10 de juliol al 17 d'agost Cap Roig es torna a convertir en un paradís bucòlic i estiuenc per a melòmans. El cartell d'enguany acull artistes nacionals, com Miguel Bosé (4 d'agost) i Macaco (7 d'agost), i internacionals, com Tony Bennet & Lady Gaga (17 de juliol) i James Arthur (18 de juliol), fent variada i completa l'oferta del festival. 
Sting Foto: Xavier Mercadé

El Festival de Cap Roig s'instal·la, de nou, als jardins botànics i al castell de la localitat. Aquests paratges atorgen el toc distintiu i especial als seus concerts, per això mateix s'ha convertit en un dels festivals estiuencs de referència d'àmbit internacional. Del 10 de juliol al 17 d'agost artistes de casa nostra i de renom internacional oferiran els seus espectacles a la Costa Brava.

La inauguració el 10 de juliol serà a càrrec del prestigiós guitarrista i cantant Sting . L'exmembre de Police arriba al festival com un dels plats forts de la programació, i defensant el repertori del seu darrer àlbum, The Last Ship (Cherrytree / A&M Records, 2013). Altres referències internacionals que passaran per Cap Roig són Tony Bennet & Lady Gaga (17 de juliol), Ben Harper & The Innocent Criminals (11 de juliol), Julieta Venegas (3 d'agost), The Passenger (5 d'agost) i James Arthur (18 de juliol).  

Tot i portar grans noms d'arreu, el Festival de Cap Roig també aposta per les firmes nostrades, amb artistes i bandes com Els Amics de les Arts (6 d'agost), Joan Miquel Oliver + Mishima (15 d'agost) i Blaumut acompanyats per Núria Graham (24 de juliol), entre d'altres. Una graella de programació per a tots els gustos.
Arxivat a: Enderrock, festivals, cap roig