Sisa, Portet i Oliver a la Mercè

BAM i Mercè Música anuncien els primers artistes del cartell del 2015

| 09/07/2015 a les 14:59h

Del 18 al 23 de setembre Barcelona s'omplirà de música gràcies al BAM i el Mercè Música, les cites ineludibles de la festivitat de la Ciutat Comtal; dues programacions que conviuen al llarg de gairebé una setmana i que abans de les vacances ja han donat a conèixer alguns dels protagonistes: Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, El Petit de Cal Eril & Free Spirits Big Band, Núria Graham, Ocellot, Mishima... 
Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver Foto: Arxiu Enderrock

La música és un dels plats forts de les Festes de la Mercè, i abans de marxar de vacances el Barcelona Acció Musical (BAM) i el Mercè Música ja han avançat qui seran els encarregats d'oferir actuacions en directe en diversos espais de la ciutat. Per conèixer la programació sencera, però, haurem d'esperar fins a principi de setembre.

El Mercè Música més galàctic arriba de la mà del Col·lectiu Eternity, un trio caracteritzat per la genialitat dels seus components: Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver. Un altre espectacle confirmat és Big Eril, on Joan Pons (El Petit de Cal Eril) s'alia amb la Free Spirits Big Band (dirigida per David Mengual) per donar un nou gir al seu cançoner més folk, rock, psicodèlic i jazz. A més, els carrers de Barcelona acolliran també Mishima, l'artista flamenc Raúl Rodriguez, Kaulakau i la Cobla Ciutat de Barcelona.

La 23a edició del BAM, i la primera del nou director Marc Campillo, anirà a càrrec de Núria Graham, OcellotLos Punsetes, Blank Realm, Beach Beach, Bombino, Jane Weaver, LoneLady, Mdou Moctar, METZ, Ryley Walker, Saun&Starr i Vetiver.
Arxivat a: Enderrock