Els Catarres i Xeic! actuaran al Castell de Miravet

Repassem l'agenda de concerts dels propers dies

| 09/07/2015 a les 15:00h

Una nova edició del Mirarock proposa una nit de música en un indret únic, patrimoni cultural i monumental català: el Castell de Miravet. El segon cap de setmana de juliol arriba carregat de festivals: Cruïlla, PAS Pont a les Arts, Emergent, Arts d'Estiu, Grec, etc. 
Els Catarres Foto: Toni Llobet 

El castell de Miravet obre les portes a una vetllada musical per tal d'apropar els joves a una de les fortaleses medievals més emblemàtiques del territori. Els Catarres, els ebrencs Xeic! i la banda emergent del Baix Camp Segonamà actuaran en un marc incomparable el dissabte 11. Les entrades per al Mirarock es poden aconseguir aquí

Barcelona s'omple de música gràcies al festival Grec al teatre a l'aire lliure i també a la sala Jamboree amb Diego El Cigala, Kyle Eastwood, José James i Juan Perro. Però un dels protagonistes d'aquest cap de setmana serà el festival Cruïlla, que tindrà lloc al Parc del Fòrum. De protagonistes n'hi ha per triar i remenar: els internacionals Kendrick Lamar, Jamie Cullum, Vintage Trouble, The Cat Empire, Franz Ferdinand & Sparks, Caravan Palace i els catalans Els Catarres, The Gramophone Allstars, Coriolà, Miquel Serra i un llarg etcètera. 

A partir del divendres 10 de juliol engega una nova edició del festival PAS Pont a les Arts de Martorell amb La Locomotora Negra. El festival d'arts escèniques del Gironès, Emergent, es desplegarà per diversos municipis de la zona amb concerts propers d'Èric Vinaixa, Joan Colomo, Eduard GenerLos Mambo Jambo, Guiem Soldevila, Halldor Mar, Jo Jet i Maria Ribot, The Gramophone Allstars i el Quartet Brossa

Dissabte 11 Joan Dausà i Blaumut seran els protagonistes de la primera nit musical de l'Arts d'Estiu de Pineda de Mar, el mateix dia que començarà el Festival de Cap Roig amb l'actuació de Ben Harper.

Podeu consultar la resta de concerts a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR
Arxivat a: Enderrock, festivals, agenda