Rocanrolcor, la història de Nando Caballero

S'estrena el teaser de la pel·lícula

| 17/07/2015 a les 06:59h

Locutor de ràdio, punxadiscos, músic, escriptor i apassionat de la música són algunes de les ocupacions de Nando Caballero. La seva història es dóna a conèixer a través del documental biogràfic Rocanrolcor, una pel·lícula de Vicenç Ferreres que distribueix la productora Plans Films.

Foto: Xavier Mercadé

Nando Caballero presenta i dirigeix des del 1997 el magazín musical independent L'altra cara de la lluna, a La Xarxa. També és fundador i responsable, juntament amb el tarragoní Miguel Zanón, del segell discogràfic La Produktiva Records. En la seva faceta de músic, va tocar el baix elèctric durant pràcticament deu anys amb El Sobrino del Diablo.

El seu debut en solitari va ser el 2010 amb Vuit dissabtes d'hivern (La Produktiva Records), i tot just un any després va presentar Dolors i maldecaps (La Produktiva Records, 2011), un àlbum molt més rocker farcit de les col·laboracions de músics i amics com RefreeCarles Carolina, Miqui Puig o David Mullor (Ix!), entre d'altres. El 2012 va sortir Plantes d'interior (La Produktiva Records), un disc de banda que el consolidava en el panorama.

Rocanrolcor recull la història de Caballero des que el 2013 va patir un infart i una operació de cor que el va tenir un temps fora de combat. Tot i això, el 2014 va editar un EP de retorn anomenat Abracadabra, i aquest any ha començat a passar per les sales fent de punxadiscos amb el nom de bypass dj. A continuació podeu veure el teaser de la pel·lícula documental, escrita i dirigida per Vicenç Ferreres:

Arxivat a: Enderrock, documental, nando caballero