Elles Festival, una cita en clau femenina

Tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol

| 16/07/2015 a les 15:00h

L'Elles Festival es prepara per a una segona edició amb Ariana AbecasisClara Peya, Laia RiusMariona Aupí, Sara Pi, Marion Harper i Lu Rois. Gràcies a la forta arrencada que el festival va tenir l'any passat, el Mas de Sant Iscle de Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir un bon grapat de cantautores per tal de potenciar la música amb veu de dona.


Si l'any passat formaven part del cartell artistes com Joana Serrat, Bikimel, Rusó Sala o Maria Rodés, una nova fornada de cantautores recull el testimoni de l'Elles Festival, la cita que vol amplificar les veus de les cantautores. Elles seran les protagonistes exclusives de dues jornades de música al Mas de Sant Iscle de Sant Fruitós de Bages.

Els concerts començaran divendres a les 21 h amb les actuacions de Clara Peya, Laia RiusAriana Abecasis i Mariona Aupí. La pianista i compositora Clara Peya presentarà les cançons del seu darrer àlbum, Mímulus (autoeditat, 2015), on han posat veu Ferran Savall i Judit Neddermann. Laia Rius és violinista i cantant, però combina la seva faceta musical amb diversos espectacles teatrals. Tocarà algunes cançons del seu proper treball, que es mou entre el jazz, el fado i la cançó brasilera. Dues de les propostes més originals són les de la jove Ariana Abecasis, que està ultimant els detalls del seu àlbum de debut, i la de Mariona Aupí, que desplegarà sobre l'escenari tota la personalitat que va evocar al disc Criatura (Cassete, 2013).

Dissabte continuarà la música amb la barcelonina Sara Pi, que fusiona juntament amb el productor brasiler Érico Moreira el soul i el rhythm'n'blues amb les harmonies del Brasil. La seguiran Marion Harper i Lu Rois. La primera, de pare anglès i mare uruguaiana, va fitxar l'any passat pel segell Luup Records, amb qui ha enregistat l'EP Seasons, ple de sintetitzadors i guitarres. La segona, per la seva part, presentarà a piano i veu les cançons del seu àlbum de debut.
Arxivat a: Enderrock, sara pi, elles festival, festivals, clara peya