En marxa el Premi Puig-porret

Es poden presentar propostes fins al 5 de setembre

| 09/08/2015 a les 07:00h

Un any més el Mercat de Música Viva de Vic obre les portes a noves propostes musicals. La nova edició del Premi Puig-porret al millor projecte de creació musical destinarà 10.000 euros a la producció de l'espectacle directe que guanyi el certamen. 

Foto: Xavier Mercadé


Un any més el Mercat de Música Viva de Vic convoca el Premi Puig-porret al millor projecte de creació musical, que dotarà el guanyador d'un premi de 10.000 euros. El concurs està obert a grups i artistes professionals catalans o residents a Catalunya, de qualsevol estil musical a excepció de la música clàssica. 

Un jurat format per sis professionals reconeguts en l'àmbit de la indústria musical valorarà la trajectòria professional i artística del responsable de la proposta i la singularitat d'aquesta, a més dels aspectes tècnics de l'espectacle o l'adequació del projecte al pressupost assignat. La convocatòria durarà fins al 5 de setembre d'aquest any i es donarà a conèixer durant el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic 2015. A més, es podrà gaudir de l'espectacle guanyador en un escenari de l'edició del 2016.

Les bases i tota la informació sobre el premi es poden consultar en aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, mercat de música viva, ptemi puig-porret, vic