Entrades exhaurides per al final de gira de Txarango

El 21 de novembre actuaran dins el Festival de Jazz de Barcelona amb Chucho Valdés

| 31/07/2015 a les 14:59h

L'espectacle Som Mar tancarà una gira d'èxit que ha portat a Txarango arreu del món amb les cançons del segon disc Som Riu (DiscMedi, 2014). Quan encara falten quatre mesos per al concert, el públic s'ha afanyat a reservar-se la data i el grup ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.

Cartell del concert 'Som Mar'. Autor: Javier Mariscal

Ja no queden entrades per al final de gira de Txarango, que se celebrarà el proper 21 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona. Serà un espectacle final apoteòsic que comptarà amb un convidat de luxe: Chucho Valdés. El músic cubà és el padrí del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i aquest concert representa una de les dues i úniques col·laboracions que el jazzista ha acceptat per a la seva nova gira.

Juntament amb la Barcelona Big Latin Band, Txarango presentaran un espectacle en clau jazzística que va més enllà del format habitual que pugen dalt dels escenaris. Es tracta d'un dels concerts més eclèctics de programació. La banda s'encarregarà dels arranjaments i la direcció artística anirà a càrrec de Guillem Albà. Actori, director de teatre i clown va treballar en la posada en escena de la darrera gira de Love Of Lesbian i també ha col·laborat amb Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien.

Qui també s'ha sumat a la festa de final de gira ha estat Javier Mariscal, el qual ha dissenyat el cartell del concert. En la mateixa línia que la pel·lícula d'animació Chico i Rita, inspirada en Bebo Valdés, el dissenyador ha volgut copsar l'alegria i entusiasme de la banda del Ripollès amb una presentació molt colorista. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Chucho Valdés, Txarango, Festival de Jazz de Barcelona