Compte enrere per a les semifinals del Sona 9

Els festivals Acústica, MMVV i BAM acolliran la nova fase

| 26/08/2015 a les 07:00h

El dissabte 29 d'agost l'Acústica de Figueres esdevindrà l'escenari de la primera semifinal del concurs Sona 9 amb les actuacions de Roba Estesa, Est Oest i Coet. A pocs dies de la nova fase presentem la resta de semifinalistes de la XV edició que actuaran al Mercat de Música Viva de Vic i al BAM: Roig!, Pares, Bon Vent, Marga Rotger, Max Saura i Exili a Elba.

Foto: Xavier Mercadé

Aquests nou grups actuaran a les semifinals en directe que se celebraran el 29 d'agost a l'Acústica de Figueres i els dies 19 i 20 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i el BAM de Barcelona, respectivament. 

L’Acústica de Figueres serà el tret de sortida dels concerts semifinals amb les actuacions de Roba Estesa, Est Oest i Coet. El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) acollirà el dissabte 19 de setembre els grups Pares, Roig! i Bon Vent, i l’endemà, en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona, en un dels escenaris del Barcelona Acció Musical (BAM) es podrà veure en acció Marga RotgerMax Saura i Exili a Elba

Tots aquests artistes han de presentar en directe el seu repertori i també les dues proves del Sona 9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar un poema. De les tres semifinals en directe en sortiran els cinc grups que passaran a la fase final del concurs, la darrera cita prèvia a la gran final.

El segon assalt serà al Mercat de Música Viva de Vic (19 de setembre a les 20.30 h). La plaça de la Catedral acollirà el pop-rock dels illencs Roig!, el folk experimental de Pares i els ritmes funk dels maresmencs Bon Vent. L'endemà els concerts es desplaçaran cap a Barcelona al festival BAM (en el marc de les Festes de la Mercè), concretament a la plaça de Joan Coromines. La semifinal també començarà amb un grup balear, en aquest cas Marga Rotger, seguida dels barcelonins Max SauraExili a Elba.

L'empremta de Trau un any després
Tal dia farà un any que els guanyadors del Sona 9 2014 Trau es trobaven en aquesta mateixa fase al Mercat. Proclamats vencedors de l'edició anterior, els santboians tornaran a l'escenari vigatà per tancar la nit. Abans, però, també faran parada a l'Acústica de Figueres aquest divendres 29 (20.30 h, plaça de Catalunya): els assistents hi podran escoltar per primera vegada les cançons del seu primer disc, Déu vos guard
Arxivat a: Enderrock, sona 9, semifinals, acústica, mercat de música viva, bam, festivals