25 d'anys recordant Tete Montoliu

El festival L'hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu se celebrarà del 6 al 30 de setembre

| 30/08/2015 a les 07:00h

El festival que cada setembre organitza l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya assoleix enguany les 25 edicions, un aniversari que celebra afegint dies a la seva programació i nous escenaris repartits entre Barcelona, Lleida i Vilafranca del Penedès. Good Times, Joan Sanmartí i Sergi Sirvent són alguns dels convidats.
El pianista Roger Mas. Foto: Arxiu de l'artista

Entre el 6 i el 30 de setembre, el festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu portarà a diverses localitats catalanes un tast de la diversitat de propostes jazzístiques que dominen l'escena catalana, amb la intenció d'obrir el gènere a nous públics. Amb motiu de la celebració dels 25 anys, la cita amplia el seu nombre de concerts.

La plaça de la Vila de Gràcia a Barcelona continuarà sent el nucli del festival, i durant tots els diumenges de setembre els espectadors podran gaudir de dos concerts gratuïts a partir de les 12 h. Els artistes que hi actuaran són el pianista de jazz Roger Mas en format trio, Santiago Acebedo 6TET, Rubén Fernández i Andreu Zaragoza, Good Times, Bad Times, NYC-Texas Connection, Jordi Berni Quartet, Avantbrass i Eladio Reinón Quintet. Entre la programació diürna del festival també hi ha l'actuació de Joan Sanmartí Quatre Elements a la plaça de Sant Domènech de Lleida, que també serà gratuït.

La nit barcelonina encara estarà farcida de més música de la mà de Violeta Curry i Jaume Vilaseca Trio, Paolo Tomaselli's Floating Bridges, MUT TRIO i Dani Pérez Trio. Tots ells actuaran repartits entre les sales que ja hi van participar l'any passat -el cafè del Conservatori del Liceu, la sala Jamboree i el Milano Cocktail Bar- i la sala Artte, una nova incorporació. A més, es recupera un altre espai d'altres edicions, el Casino de Vilafranca del Penedès, on actuarà Sergi Sirvent Trio el dissabte 26 de setembre.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, lleida, barcelona, sergi sirvent, joan sanmartí, roger mas, tete montoliu, festivals, vilafranca del penedès