Concert especial de la Dharma per la Diada

Zoo i La Troba Kung-Fú també actuaran l'11 de setembre a l'Arc de Triomf

| 31/08/2015 a les 07:00h

La Festa per la Llibertat clourà la Via Lliure que vol omplir la Meridiana, la nova mobilització que impulsen Òmnium Cultural i l'ANC per a la Diada Nacional de Catalunya. L'accent musical de l'onze de setembre anirà a càrrec de Zoo, La Troba Kung-Fú i una actuació inèdita de la Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma Foto: David Ruano

El context polític i social que viu Catalunya ha portat molts músics a sumar-se a la causa i implicar-se no només a través de la música. L'onze de setembre obrirà la campanya electoral, i no seran pocs els músics que apareixeran a les llistes electorals (tal com hem pogut presenciar en l'esfera municipal).

Ara bé, a banda d'inscriure's a la concentració d'enguany a l'avinguda Meridiana o bé en un partit, sempre hi ha tres grups que tanquen la Diada a l'escenari de l'Arc de Triomf. Aquest any hi haurà estils ben diversos per a tots els gustos: la Companyia Elèctrica DharmaZoo La Troba Kung-Fú.

A la gira de 40 anys, la Dharma engegarà la jornada de concerts a partir de les 7 de la tarda amb un espectacle teixit per a l'ocasió. Els valencians Zoo, considerats per la crítica dels Premis Enderrock 2015 com a grup revelació, han voltat arreu dels Països Catalans amb el seu primer disc, Tempestes vénen del sud (Propaganda pel Fet!), una proposta de hip-hop de base rapera. La banda liderada per Joan Garriga, La Troba Kung-Fú, festejarà amb la millor rumba i cúmbia, batejada com a rúmbia vallesana.  

L'any passat Sanjosex, Els Pets i La Gossa Sorda van protagonitzar la nit musical de la Diada a l'Arc de Triomf, una festa que ja fa més d'una dècada que aplega milers de catalans al passeig de Lluís Companys de Barcelona. 
Arxivat a: Enderrock, dharma, arc de triomf, zoo, 11 de setembre, la troba kung-fú, festa per la llibertat