El Bioritme inunda el pantà de Sau

Quatre jornades musicals amb grups com La Troba Kung-Fú, Zoo, Ítaca Band, La Sra. Tomasa, Pep Sala...

| 27/08/2015 a les 15:00h

Des d'avui i fins diumenge 30, la tercera edició del festival Bioritme s'instal·la en un paratge natural que casa molt bé amb la idiosincràcia de la trobada: ecologia, sostenibilitat i música emergent. 
La Troba Kung-Fú Foto: Juan Miguel Morales

Que s'apaguin totes les alarmes. La Generalitat no ha posat en marxa el pla d'emergència especial per a inundacions (INUNCAT). Ara bé, al llarg de quatre dies l'embassament del riu Ter rebrà una onada de melòmans i amants d'una vida sostenible en el marc del festival Bioritme. 

Gastronomia ecològica, teràpies naturals, activitats en família i una zona d'acampada en un marc incomparable són els pilars de la programació de la trobada, que es completa per un cartell de música en viu format per una trentena de grups i DJ. 

La fusió està servida i la diversitat regnarà des d'avui i fins diumenge: la rumba vallesana de La Troba Kung-Fú, el reggae de Green Valley, els sempre festius Buhos, la Jamaica catalana de Pira'ts Sound Sistema o l'electrònica més llatina de La Sra. Tomasa. Tots ells compartiran escenari amb els ebrencs Xeic!, els valencians Zoo, els de Montcada i Reixac Ítaca Band i les propostes emergents de 9Son, Ojo de Buen Cubero i AlQuadrat. L'aposta més personal de la trajectòria en solitari de Pep Sala se suma al cartell del Bioritme, on també destaca la improvisació jazzística i folk del guitarrista Ferran Savall.

Al web del festival hi trobareu tota la informació, així com les actuacions desglossades per dies i escenaris. 

Arxivat a: Enderrock, festivals, bioritme, pantà de sau