Compte enrere per a l'Eufònic

Del 3 al 6 de setembre hi actuaran més de 30 artistes

| 30/08/2015 a les 15:00h

Dijous 3 de setembre engegarà la quarta edició del festival Eufònic, la gran cita amb les arts visuals i sonores de les Terres de l'Ebre. Sant Carles de la Ràpita serà el centre neuràlgic de les actuacions, que també arribaran a altres localitats properes. S'hi podrà veure beGun, Maria Rodés o Tiger Menja Zebra.

Tiger Menja Zebra Foto: Karma

Sant Carles de la Ràpita serà el centre d'operacions del festival de les arts visuals i sonores de les Terres de l'Ebre, l'Eufònic. Enguany, per celebrar la quarta edició, la cita s'expandeix fins a quatre nous indrets: Amposta, Tortosa, Miravet i Ulldecona, així com diversos espais naturals del Delta de l'Ebre. Hi haurà concerts audiovisuals, instal·lacions sonores i visuals, arts digitals i, com a novetat, la convocatòria del primer Campus d'Aprenentatge, obert a totes les disciplines de l'art d'avantguarda.

Noms com beGun, Maria Rodés, Tiger Menja Zebra, Montgomery Experience, Sergi Fäustino, LCC o Amatria i accions i instal·lacions d'artistes com Jan Mech, Ma", Playmodes o Xavi Lloses seran només alguns dels protagonistes. A més a més, el gruix de les actuacions permetrà l'accés gratuït.
Arxivat a: Enderrock, festivals, eufònic, sant carles de la ràpita, beGun, Maria Rodés, Tiger Menja Zebra, Xavi Lloses