Música al parc d'atraccions

El Tibidabo Live Festival es prepara per a la primera edició

| 01/09/2015 a les 07:00h

Música i lleure s'uneixen al Tibidabo Live Festival, que aterrarà a Barcelona per primera vegada els dies 4 i 5 de setembre. Dos escenaris situats a diferents punts del parc d'atraccions amb les millors vistes de la ciutat acolliran diverses propostes de l'escena independent, amb l'accent posat a les actuacions de Yo La Tengo i Mogwai.

Yo La Tengo. Foto: Xavier Mercadé

El Tibidabo Live Festival s'instal·larà el primer cap de setmana de setembre a un emplaçament per somiar, al parc d'atraccions més alt de la capital catalana. Per si l'entorn no acaba de convèncer, el cartell serà encara més màgic. Encapçalen la llista d'actes els concerts dels americans Yo La Tengo (divendres) i els escocesos Mogwai (dissabte) en dues visites ben especials al nostre país.

El cartell es completarà amb les actuacions de bandes com Belako, els catalans Ocellot, House of Wolves, Albert Cavalier, EraulBlack Box Red, així com d'artistes de l'escena emergent, entre els quals Nina Coyote Eta Chico Tornado, Pet Fennec, Rafael Berrio, The Young Wait, Ghost Number & His Tipsy Gypsies i Los Bracco. Els escenaris estaran integrats a diversos punts del parc, i les atraccions romandran obertes tot el cap de setmana per als assistents.

Hi haurà dues modalitats d'entrada de dia, les de pista, a preu de 40 euros, i les més econòmiques, situades a la balconera, de 32 euros. Els dos tipus d'entrada ofereixen localitats a peu dret, i es poden obtenir en aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, yo la tengo, tibidabo, mogwai, parc d'atraccions, tibidabo live festival, festivals, ocellot, barcelona