Engega la nova temporada d'iCat.cat

El programa radiofònic de Lluís Gavaldà 'El celobert' s'emetrà de dilluns a divendres a les 19 h

| 07/09/2015 a les 14:59h

La programació del canal de música i cultura pop iCat.cat arrenca amb la millor música del país explicada per periodistes però també pels mateixos protagonistes de l'escena actual: Lluís Gavaldà (Els Pets), The New Raemon, Guillamino o les noves veus al programa Sona 9
Els Pets Foto: Xavier Mercadé

Lluís Gavaldà ja fa temps que comparteix la seva passió per la música a les ones amb el programa El celobert. La selecció musical que recomana el líder d'Els Pets serà un dels magazins diaris de l'emissora (fins ara tenia una periodicitat setmanal) i es podrà escoltar de dilluns a divendres de 19 a 20 h. 

Guillamino i The New Raemon protagonitzen un xou musical cada diumenge de 19 a 20 h a l'espai Bonus crack. El director de la revista Enderrock Lluís Gendrau presenta les noves propostes emergents que sorgeixen a l'escena al programa Sona 9. El periodista Blai Marsé convida els músics a l'estudi perquè expliquin la seva vida a través dels seus referents (5 songs, diumenge de 20 a 20.30 h).

La graella diària la completen tres programes: el despertador radiofònic de 8 a 9 h Els experts, amb Albert Miralles i Roger Seró; el magazín cultural Cabaret elèctric (conduït per Montse Virgili), que es renova i s'avança de 20 a 21 h, i la tria selecta d'Albert Puig a Delicatessen

Quico Pi de la Serra es trasllada a Catalunya Ràdio

L'espai T'agrada el blues que presenta Francesc Pi de la Serra es podrà seguir a partir d'aquesta temporada a través del web de Catalunya Ràdio. Des de fa un any, l'incansable cantautor regala als oients un blues en directe que podeu recuperar al blog del programa. 
Arxivat a: Enderrock, sona 9, lluís gavaldà, icat.cat, ràdio