Trobada de melòmans a Lleida

Els dies 18 i 19 de setembre se celebrarà el 19è Mercat de la Música i Fira del Disc

| 14/09/2015 a les 12:00h

Un any més torna la fira de discos i vinils de la capital lleidatana. Els dies 18 i 19 de setembre davant la Catedral Nova de Lleida s'instal·larà una quinzena de paradistes carregats de desenes de milers d'elapés. 

Foto: Arxiu Enderrock

El vinil torna a estar a l'alça, i aquesta setmana serà el gran protagonista d'una nova edició del Mercat de la Música i Fira del Disc de Lleida, el paradís dels col·leccionistes i melòmans. S'hi desplegaran paradistes d'arreu de l'Estat espanyol: Andalusia, Galícia, Madrid, Astúries, Valladolid i Barcelona.

El mercat s'establirà aquest divendres 18 de 16 a 21 h i l'endemà tot el dia, de 10 h a 21 h. A banda de la compra i venda de discos i vinils, també hi haurà sessions de dijeis que amenitzaran la trobada davant la Catedral Nova de la capital del Segrià. 

La dinovena edició de la fira tancarà amb un concert, dissabte 19, al Cafè del Teatre. Hi actuaran els francesos Stylle Volk, un quartet d'Occitània que predica un folk medieval i reivindica instruments tradicionals, com ara la viola de roda, el busuqui o la mandolina. L'entrada és gratuïta si es recull prèviament al mercat, o si no es pot aconseguir a taquilla per 5 euros. A la seva pàgina de Facebook hi trobareu tota la informació detallada. 
Arxivat a: Enderrock, mercat, fira, discos, vinils, lleida