Anaïs Vila presenta "Temptant la sort"

Estrenem el videoclip de la cançó, inclosa al seu primer disc, 'Entre els dits'

| 16/09/2015 a les 10:00h

La jove cantautora de Santpedor s'ha forjat com a intèrpret en diversos projectes de versions, i enguany ha començat a treballar en cançons pròpies. A principi d'any va publicar el seu debut discogràfic, Entre els dits (Temps Record), i avui a Enderrock.cat estrenem el clip d'un dels temes: "Temptant la sort". 


"Temptant la sort" és una cançó molt fresca, i aquesta és una de les coses que volia transmetre Anaïs Vila a les imatges: "Parlo d'un fet que podria provocar tristesa o preocupació, però me'l miro des d'un punt de vista distès i amb divertimento", explica.

Al videoclip hi trobem escenaris molt familiars de l'artista, ja sigui Barcelona, paisatges de Santpedor (el seu poble natal) i un escenari. Es tracta del Cafè-Teatre Voilà! de Manresa, una sala on concretament presentarà Entre els dits en format acústic el dijous 24 de setembre (22 h).

Serà la primera vegada que hi canta temes propis, ja que hi havia actuat alguna vegada en altres projectes paral·lels. En aquest sentit, el divendres 25 de setembre actuarà a la Masia Cal Magre (Callús) a l'espectacle Homenatge a Llach, on versionen el seu repertori a veu i piano juntament amb Mateu Peramiquel.
Arxivat a: Enderrock, anaïs vila, clip, debut