Arriba la tardor musical al Cafè Slàvia

A l'espai cultural de les Borges Blanques hi passaran Germà Negre, Ix!, Ebri Knight, Xarim Aresté...

| 25/09/2015 a les 07:00h

El Cafè Slavia és un dels punts culturals de referència de les Terres de Ponent. Una programació estable de periodicitat setmanal proposa grups emergents i consagrats del panorama català. Aquesta setmana engega la temporada de tardor, on actuaran Germà Negre, Ix!, Ebri Knight, Marc Parrot, Xarim Aresté i Sanjosex, entre altres. 

Ix!. Foto: Marta Huertas


Cada dissabte a les 23.30 h la bona música té cita al Cafè Slàvia de les Borges Blanques. L'espai cultural de les Terres de Ponent programa concerts gratuïts i aquesta setmana engeguen la temporada de tardor amb un grup local, el reggae festiu de The Targarians (26 de setembre).

La sala torna a establir vincles amb el Festival Ponent Roots i també amb el Circuit Folc, que portarà a la capital de les Garrigues Germà Negre (31 d'octubre), Artur Blasco & Yannick Lopes (28 d'octubre) i Achilifunk Sound System (5 de desembre).

En total, una quinzena d'artistes d'estils ben diversos, com ara pop d'autor, jazz folk o rock: Sanjosex (3 d'octubre), Xarim Aresté (10 d'octubre), Soweto (17 d'octubre), Marc Parrot (24 d'octubre), Matthew Mcdaid (7 de novembre), els bascos Makala Jazz Funk Band (14 de novembre), Ix! (21 de novembre), Ebri Knight (12 de desembre), Pastorets Rock (19 de desembre) i per Sant Esteve Pau Riba i els Mortimers.
Arxivat a: Enderrock, circuit folc, les borges blanques, cafè slàvia