La Gossa Sorda al Festivern

El festival de Cap d'Any de Tavernes de la Valldigna presenta el cartell de l'11a edició

| 15/10/2015 a les 10:32h

Del 29 al 31 de desembre Tavernes de la Valldigna acomiada un any i dóna la benvinguda al següent a ritme dels grups capdavanters de l'escena dels Països Catalans. El Festivern arriba a l'onzena edició amb un cartell format per més d'una vintena de bandes com ara La Gossa Sorda, Riot Propaganda, Els Catarres, Aspencat i un homenatge a Ovidi Montllor, entre altres. 

La Gossa Sorda. Foto: Arxiu del grup

L'aposta musical del Festivern està protagonitzada per uns 25 artistes d'arreu dels Països Catalans amb una forta presència valenciana de tota mena d'estils: des dels sons més alternatius de hip-hop i rap fins a pop i cançó d'autor. 

El plat fort serà la nit de Cap d'Any, i és que Tavernes de la Valldigna posarà la catifa vermella per rebre La Gossa Sorda. La banda de Pego donarà la benvinguda al nou any en un dels concerts elèctrics més emotius del seu comiat. Amb un nou disc sota el braç, Juantxo Skalari celebrarà vint anys de carrera dal festival hivernal, i compartirà escenari la mateixa nit amb Els Catarres, At Versaris, Boikot, Aspencat, Dj Plan B, Atupa, Bakora i Ítaca Band.

Al llarg de les dues primeres jornades també desfilaran pel Festivern la mítica banda de la Safor Riot Propaganda (unió entre Los Chikos del Maíz i Habeas Corpus), Oques Grasses, Smoking Souls, Mai Mai, Skakeitan, Égalité, King Kong Boy, Karraskal, Assekes, Suquet de Rap, Embolicats i Pupil·les Dilatives.

Per cloure l'Any Ovidi en la commemoració dels vint anys de la seva mort, el dimarts 29 de desembre tindrà lloc un homenatge al cantautor d'Alcoi a càrrec del grup tribut dels ex-Inadaptats anomenat La Fera Ferotge, juntament amb Cesk Freixas i Pau Alabajos

El festival d'hivern de les comarques centrals valencianes disposa d'una zona d'acampada lliure per als assistents. Les entrades es poden comprar a través del seu web
Arxivat a: Enderrock, els catarres, festival, riot propaganda, festivern, tavernes de la valldigna, la gossa sorda