Obeses reviuen Sant Jordi

Els osonencs estrenaran l'opereta sobre Sant Jordi a Sant Cugat del Vallès

| 23/10/2015 a les 14:59h

Aquest dissabte 24 d'octubre Obeses s'encarregaran de reviure la llegenda de Sant Jordi a Sant Cugat del Vallès amb l'estrena de l'opereta de 23 minuts que tanca el seu darrer disc, Monstres i princeses (Música Global). La presentació s'emmarca dins l'espectacle Obeses 3D, on el repertori dels osonencs s'engrandeix gràcies a l'acompanyament de la Banda Municipal de Barcelona.
Obeses. Foto: Juan Miguel Morales

El tercer disc d'Obeses és tot un repte per als sentits. El grup ha concebut cadascuna de les cançons com a senzills amb elegància i potència, i tractant-les com a senzills per si mateixes. Com a colofó final, Monstres i princeses (Música Global) es tanca amb una opereta de 23 minuts sobre Sant Jordi, "La llegenda de la rosa i el drac". Es tracta d'una peça de grans magnituds difícil d'interpretar en directe, però finalment el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès esdevindrà l'escenari que acollirà la primera posada a escena de la peça estrella del repertori d'Obeses 3D, l'espectacle que han teixit al costat de la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Henrie Adams, i un cor. En aquest cas, també hi assistiran els cantants que van col·laborar al disc, excepte la princesa, que serà Judith Tobella. Fins i tot han anunciat que hi assistirà el drac. 

La posada a escena també serà nova a la zona del públic, i és que el Teatre-Auditori ha canviat l'espai de butaques per taules i cadires, com si fos un cabaret, del 9 d'octubre al 8 de novembre. 

Arxivat a: Enderrock, banda municipal de barcelona, teatre-auditori, obeses 3D, obeses, sant cugat del vallès, la llegenda de la rosa i el drac