Música per als refugiats

La sala Apolo organitza un concert solidari aquest vespre pels refugiats de la crisi del Mediterrani

| 22/10/2015 a les 07:00h

L'onada de solidaritat que la crisi del Mediterrani ha despertat durant els darrers mesos ha arribat al món de la música. La sala Apolo s'uneix al conjunt d'iniciatives per la causa i acollirà aquest vespre el concert Som Refugi, que se celebrarà amb l'objectiu de recollir diners. Alguns dels músics que hi participaran són Mishima, Joan Colomo, The New Raemon i Núria Graham.

Núria Graham. Foto: Martina Matencio

La cultura farà costat els afectats per les migracions forçoses de l'Orient Mitjà amb la iniciativa 'Som Refugi', el gran concert solidari que la sala Apolo de Barcelona prepara per aquest dijous 22 d'octubre (21 h). Decidits a aportar el seu granet de sorra, diversos músics i professionals del sector s'han entregat amb l'organització de l'esdeveniment. Ja hi han confirmat la presència grans noms de l'escena catalana, entre els quals Nueva Vulcano, Mishima, Za!, Joan Colomo, Núria Graham, The New Raemon, The Suicide of Western Culture, Dj Coco o Manos de Topo, tot i que també hi haurà convidats sorpresa.

L’import recaptat es donarà íntegrament al Comitè Català de l'ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats), que destinarà els beneficis "a tasques d’ajuda mèdica, alimentació, higiene, escolarització, informació sobre peticions d’asil, assistència en la inserció laboral i altres necessitats que puguin tenir els afectats per les migracions", explica l'organització.

Les entrades per a l'acte es poden comprar anticipades a un preu de 12 euros, i en costaran 15 si s'adquireixen a taquilla el mateix dia dels concerts. Així mateix, tothom que hi vulgui contribuir però no vulgui assistir a l'acte pot realitzar aportacions a través d'una fila zero habilitada al portal www.migranodearena.org.
Arxivat a: Enderrock, sala apolo, barcelona, refugiats, concert solidari, joan colomo, mishima, the new raemon, núria graham