Bongo Botrako s'acomiaden al TroVAM!

Serà l'últim concert que realitzaran al País Valencià, en la gira de comiat

| 24/10/2015 a les 07:00h

Després de vuit anys cavalcant amb el mestissatge arreu, Bongo Botrako han decidit plegar veles. Es tracta d'una aturada indefinida, i fins al desembre actuaran a diverses ciutats franceses, Madrid, Reus, Barcelona i Tarragona. 

Bongo Botrako. Foto: Ibai Acevedo

Aquest dissabte 24 d'octubre la banda de Tarragona clourà la tercera edició de la fira-festival TroVAM! de Castelló, juntament amb els locals Tom Bombadill i El Blüe (que també pleguen veles), Arrap i Tardor

Bongo Botrako han fet saltar el públic, que ha cantat a ple pulmó els quatre discos que han publicat al llarg de vuit anys, però segons van anunciar en un comunicat "ha arribat el moment de respirar", perquè no volen continuar "si no és amb la il·lusió intacta del primer dia".

Coneguts per l'exitosa "Todos los días sale el sol, chipirón", el mestissatge dels tarragonins ha arribat arreu de l'Estat espanyol amb una vitalitat explosiva que han arribat a batejar com a 'punk parranda'. Després del concert de Castelló, Bongo Botrako actuaran a diverses ciutats franceses, i al desembre realitzaran els últims 6 concerts: a Bolonya, Reus, Barcelona, Madrid, Amsterdam i Tarragona, la seva ciutat de procedència, on tancaran la gira el 26 de desembre (sala Zero). 
Arxivat a: Enderrock, bongo botrako, trovam, comiat, punk parranda