Revistes en ruta

Cicle de xerrades i presentacions d'Enderrock i 440 Clàssica a les biblioteques catalanes

| 04/11/2015 a les 13:00h

Durant els mesos de novembre i desembre les revistes catalanes es desperten de les prestatgeries de les biblioteques per conèixer més a fons el seu contingut al programa d'activitats Bibliorevistes. En el cas d'Enderrock i 440 Clàssica visitaran Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Girona i Sant Carles de la Ràpita.


L'especial de 440 Clàssica & Jazz sobre Xavier Cugat engegarà la ronda de presentacions aquest dimecres a la biblioteca Gòtic - Andreu Nin (Barcelona). El director de 440 Clàssica, Jordi Martí, explicarà Les mil i una vides de Xavier Cugat. El 17 de novembre serà a la biblioteca Ernest Lluch (Girona) i el 9 de desembre a la Tecla Sala (l'Hospitalet) per parlar dels nous valors del jazz i de la clàssica.

La directora de redacció d'Enderrock, Helena Morén, parlarà de Dones que canten el 12 de novembre a la Biblioteca Clarà (Barcelona) i el 26 a la Santa Eulàlia (l'Hospitalet). El 2 de desembre el periodista Joaquim Vilarnau presentarà el reportatge Cançons contra el franquisme a Sant Carles de la Ràpita.

Totes les xerrades comencen a les 19 h i l'entrada és gratuïta. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, bibliorevistes, revista, enderrock, 440 clàssica