A mercè d'Édith Piaf

Aquest divendres l'acordionista Richard Galliano i el guitarrista Sylvian Luc actuen a la sala Barts

| 10/11/2015 a les 06:59h

El brillant llegat d'Édith Piaf pren forma a quatre mans a càrrec de dos virtuosos del jazz i els ritmes manouches. Richard Galliano i Sylvian Luc arriben a Barcelona per presentar un homenatge delicat i deliciós de la gran dama de la cançó francesa. El concert tindrà lloc aquest divendres 13 de novembre a la sala Barts de Barcelona, una vetllada inclosa en la programació del 47è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona.

Richard Gallinao & Sylvain Luc. Foto: Arxiu 47è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona


L'acordionista francès Richard Galliano pertany a aquella categoria de músics que, un cop assolit un gran domini del seu instrument, es llancen a abordar obres i estètiques diverses passant-les pel seu tamís.

En el seu cas particular, té el mèrit d'haver sabut reproduir amb els botons del seu acordió, entre molts altres, els mons de Vivaldi, Bach, Piazzolla... i ara també la grandíssima cantant Édith Piaf, 'El petit rossinyol', que va tenir una veu inconfusible, una vida malaurada i un repertori que constitueix el moll de l'os de la cançó francesa del segle XX.

Galliano l'homenatja al costat del guitarrista de Baiona Sylvain Luc, instrumentista refinat que domina els llenguatges manouche i post-bop i que ens ha deixat grans col·laboracions amb músics com Biréli Lagréne i Richard Bona. Galliano i Luc: dos grans instrumentistes al servei d'una veu inoblidable. 

El concert se celebrarà aquest divendres 13 de novembre (21 h) a la sala Barts de Barcelona. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, sala barts, barcelona, voll-damm festival internacional de jazz de barcelona