'Sold out' del concert de Gossos al Born

La música dels manresans conciliarà amb vins de DO Pa del Bages i Conca de Barberà

| 12/11/2015 a les 07:00h

Ja no queden entrades per a la cita d'aquest vespre. La sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona redistribuirà l'espai i l'escenari se situarà al mig per acollir Gossos. Els manresans celebren 22 anys de trajectòria i han teixit un espectacle retrospectiu on el públic és ben a prop d'ells i l'envolta. Com a cada concert del cicle Born de Cançons, l'actuació acabarà amb el tast de dues propostes vinícoles. 

Gossos. Foto: Àlex Carmona


El número 2 és el protagonista d'aquest nou tast de pop que ens brinda el cicle Born de Cançons. La gira d'aniversari de Gossos aterra al mercat barceloní acompanyada de dos cellers: el vi Experiència Parellada 2014 de Succés Vinícola del Viver de Celleristes (DO Conca de Barberà) i el vi Exibis de Can Serra dels Exibis Viticultors (DO Pla del Bages). Són dues propostes llamineres, amb molta expressió aromàtica, equilibrats i joves.

Curiosament, el quartet manresà compleix 22 anys, l'edat amb què els dos enòlegs de Succés Vinícola van engegar el celler. L'experiència Parellada és un vi que s’obté de dues parellades de més de 50 anys, i al Born se'n tastarà la segona anyada. Pel que fa al celler de Can Serra, el vi Exibis recorda la riquesa i el paisatge, i segueixen els principis de l'agricultura biodinàmica. 

Per la seva banda, Gossos repassaran el seu llegat des d'una òptica íntima i propera amb 222 persones al seu voltant, ja que en aquesta gira reorganitzen l'espai i el públic els envolta en 360º. 

La numerologia de la gira de Gossos també coincideix amb l'hora del concert, que començarà a les 20 h del vespre. Ja no queden entrades disponibles per a l'actuació. 
Arxivat a: Enderrock, gossos, born de cançons, barcelona, vi