Un brindis per al debut de Trau

Els santboians debuten aquest vespre al Born de Cançons acompanyats de dues propostes vinícoles

| 19/11/2015 a les 06:59h

Els guanyadors del Sona 9 2014 presentaran avui el seu primer disc d'estudi, Déu vos guard (DiscMedi), al Born de Cançons, el cicle que uneix música i vi. El concert començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc a la Sala Moragues del Born Centre Cultural. 

Trau. Foto: Júlia Quintana

'Ja és hora de posar-se les ulleres, per sortir al pati a caçar estrelles', canten Trau a "85 estels". Avui (amb ulleres o sense) es posaran les millors gales per presentar el debut Déu vos Guard a Barcelona. Ha passat ben bé un any des que van guanyar el primer premi del Sona 9 2014, que els ha dut a publicar la seva carta de presentació: un univers surrealista farcit de pop psicodèlic que beu de la tradició dels anys seixanta i setanta més pròpia dels Beatles, Kinks, Dr. Dog, etc. 

L'estrena es tancarà amb la conciliació d'un tast de vins, com a cada concert del Born de Cançons. En aquest cas els assistents podran escollir entre dues DO: Empordà i Costers del Segre. L'aire britànic de les cançons dels santboians conciliaran amb el vi Cristiari Blanc del Celler Vall de Baldomar (DO Costers del Segre). A l'hivern aquestes vinyes les cobreix la boira humida, però malgrat aquest paisatge, a sota s'hi amaga la Mediterrània, conferint als vins atribuïts una amistosa connexió amb les lletres de Trau, on el sentit de l'humor i el relat de les tradicions hi són presents. 


Cristiari Blanc. Foto: Arxiu Emovins

Pel que fa a la DO Empordà, el vi escollit és el Notenom 2014 del celler Arché Pagès, una proposta intensa i vivaç. Un vi fresc, que ens parla de joventut, fàcil de beure i que ens permet recordar el seu nom molt fàcilment, perquè no en té pas.

Notenom. Foto: Arxiu Emovins
Arxivat a: Enderrock, trau, born de cançons, born centre cultural, barcelona, déu vos guard, vi, DO costers del segre, DO Empordà, beatles