Jules i Tram's a Enderrock TV

Comencem la setmana escalfant motors per a la Diada de la Rumba

| 23/11/2015 a les 15:00h

El focus d'aquesta setmana està posat en la Diada de la Rumba que se celebrarà aquest diumenge a Barcelona. A Enderrock TV en gaudim dilluns amb Pura Rumba, mentre que la resta de la setmana ens acompanyaran dimarts Jules, dimecres Tram's, dijous Guillem Ramisa i divendres Arturo Gaya, Laia Oliveras, Paco Prieto i Kike Pellicer.

Jules. Foto: Juan Miguel Morales

La setena edició de la diada de la rumba a Barcelona tindrà lloc aquest diumenge a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. La formació Pura Rumba participarà a la jam rumbera i aquest dilluns començarà a sonar el ventilador a Enderrock TV amb la cançó "La moreneta".

Dimarts els barcelonins Jules hi presentaran el seu segon disc, Vers la llum (Petits Miracles, 2015), pop-rock més elèctric que el debut folk S'ha de reiniciar (Right Here Right Now, 2013). El tema que interpretaran a l'espai musical és el senzill encomanadís "Ja arribem". Des de terres gironines els joves Tram's aterraran dimecres amb el seu primer disc sota el braç, Km 0 (Música Global), i la cançó "Rodamón". 

La poesia serà la gran protagonista dels darrers dies. Dijous el poeta i cantautor osonenc Guillem Ramisa ens brindarà "Cala'm foc a dins", un tema del segon àlbum, Aquest sol hi és per tots (autoeditat). Els versos d'Enric Casasses han servit d'inspiració per a Arturo Gaya (Els Quicos), Laia Oliveras, Paco Prieto i Kike Pellicer. A partir del poemari Bes Nagana han teixit un treball de musicacions amb el títol Sense pistola (DiscMedi), i a Enderrock TV interpretaran "La puta boira". 

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, es pot veure en una vintena de televisions locals associades a La Xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, jules, tram's, pura rumba, guillem ramisa, arturo gaya, laia oliveras, paco prieto, kike pellicer, rumba, diada de la rumba, el punt avui tv, la xarxa, televisió, enric casasses