Rosa-Luxemburg es desactiva

Enguany havien publicat el seu cinquè disc 'Teoria de conjunts'

| 30/11/2015 a les 18:00h

"Desactivem Rosa-Luxemburg", ha publicat el cantant, guitarrista i compositor Pol Fuentes a través del Facebook. Després d'onze anys de trajectòria i amb un cinquè disc publicat aquest mateix any, la banda rockera barcelonina ha anunciat que plega. Enderrock s'ha posat en contacte amb la banda, que no ha volgut afegir cap més declaració al que ja han publicat a través de les xarxes socials.

El cantant i compositor de la banda, Pol Fuentes, ha penjat a través de la seva pàgina personal de Facebook un missatge anunciant que la dissolució de la banda. Ha estat un missatge públic que més tard han compartit des de la pàgina oficial del grup i les pàgines personals d'alguns dels seus membres:

"Ja fa un temps que no entro a Facebook perquè he descobert que visc més tranquil i més feliç així; no obstant entraré una vegada més només per a fer net i dir-vos que desactivem Rosa-Luxemburg. Moltes, moltes gràcies a totes les persones que en algun moment durant aquests 11 anys ens han ajudat, escoltat o cregut en nosaltres; ens heu omplert de records valuosíssims per a tota la vida. En canvi, als que no, que els donguin amb cola i xinxetes. Adéu i gràcies, com va dir el meu avi abans de morir 'hasta aquí hemos llegado'".

La banda encapçalada pel cantant, guitarrista i compositor Pol Fuentes (que també ha format part del grup del seu germà, Eric Fuentes), estava integrada pel bateria Iban Rodríguez ( actualment amb la Companyia Elèctrica Dharma), el baixista Tomàs Genís (que col·labora amb músics com Oriol Barri) i Bernat Lloret (teclats). L'any 2011 Roger Torrent (membre d'Ós Bru) també es va incorporar als teclats de la formació.

Els barcelonins Rosa-Luxemburg van formar la banda l'any 2004 i van ser finalistes de la sisena edició del concurs Sona 9, l'any 2006, on s'havien presentat amb les cançons del seu primer llarga durada, titulat Rosa-Luxemburg (Zeppo Records, 2006). Després del seu pas pel concurs van publicar els discos Autobiografia oficial (Zeppo Records, 2007), Com cremar una ciutat (RGB Suports, 2009), Classe mitjana (Zeppo Records, 2011) i el darrer, Teoria dels conjunts (Zeppo Records, 2015), a més de tres senzills entre el 2009 i 2011.

Rosa-Luxemburg
van ser portada de l'EDR 62 amb motiu de la publicació d'aquest darrer disc. Aquí podeu recuperar la seva actuació a Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock